بایگانی برچسب: آموزش غیر فعال کردن نمایش نام کاربر Lock کننده ی کامپیوتر یا سرور،

آموزش غیر فعال کردن نمایش نام کاربر Lock کننده ی کامپیوتر یا سرور

how-to-do-not-display-the-name-of-the-user-who-has-locked-a-windows-computer-or-server

با سلام امروز قصد داریم ترفندی را به شما آموزش دهیم تا دیگر نام یوزری که کهمپیوتر یا سرور را به حالت Lock قرار داده در پیغام مشاهده نشود: به طور معمول وقتی یک سرور یا ایستگاه کاری(Workstation) به حالت Lock درمی آید، چیزی مشابه پیام امنیتی زیر مشاهده میکنید: This Computer Is In Use […]

تیم پشتیبانی آرین وب ایرانیان آماده پاسخگویی به شما می باشد.