آموزش 5 تکنیک موثر برای افزایش سرعت وبسایت شما

بهینه سازی سرعت وب سایت یک امر اجتناب ناپذیر می باشد.

بررسی ها نشان می دهد که با افزایش هر یک ثانیه میزان لود سایت، میزان اشتغال کاربر 25٪ کاهش می یابد.

(WWW ( World Wide Web یک فضای رقابتی است که ارتباط تنگاتنگی برای افزایش سرعت وبسایت و بهینه سازی عملکرد آن وجود دارد ، یک وب سایت با طراحی وقالب عالی اگر سرعت و عملکرد مناسب نداشته باشد، نمیتواند در این عرصه ی رقابتی حرفی برای گفتن داشته باشد.

اگر تصور شما این است که بهینه سازی وبسایت تاثیر زیادی روی عملکرد آن نمیگذارد و تلاشی بیهوده می باشد، باید بگوییم که کاملا اشتباه می کنید.

جالب است بدانید که یک غول دنیای وب مانند گوگل زمانیکه یک بار با 0.5 ثانیه Load اضافی مواجه شد،میزان ترافیک آن، 20 درصد افت کرد!

پس جای تعجب نیست که ادمین های وبسایت ها همیشه راهی پیدا می کنند که بتوانند کمی سرعت سایتشان را بالاتر ببرند و از رقبای خود پیشی بگیرند زیرا Google و سایر موتورهای جستجو، زمان بارگذاری یا Load سایت را به عنوان یک عامل مهم در رتبه بندی سایت ها در نظر می گیرند.

اگرچه میدانیم بالابردن سرعت یک وبسایت به عنوان یک دغدغه ی اصلی شناخته می شود، اما چه عاملی سرعت یک وب سایت را تعیین می کند؟

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر میتوانید بنچمارک های گوگل را به عنوان اولین قدم در بهینه سازی عملکرد وبسایت خود مطالعه فرمایید.

خب پس از این مقدمه ، به بررسی فاکتورهای مهم و موثر در کم شدن میزان می پردازیم:

تصاویر(Images):

هرچه تصاویر سبک تر باشد، بهتر است.

به سادگی با استفاده از فشرده سازی تصاویر، میتوانید زمان بار را به طرز چشمگیری کاهش دهید.

همچنین استفاده از پهنای ثابت و ارتفاع خودکار باعث می شود تصاویر شما یکدست و در یک قالب باشند.

یکی دیگر از عواملی که باید حتما در نظر داشته باشید،  ، استفاده از قالب مناسب برای تصاویر است. وقتی کیفیت اولویت است و تغییرات لازم نیست ، از JPG استفاده کنید. برای نمادها و آرم ها ، از فرمت PNG استفاده کنید تا در آن بایت های اضافی را حذف کنید. از استفاده از فرمت های GIF ، BMP و TIFF اجتناب کنید. همچنین می توانید از افزونه های بهینه سازی تصویر مانند TinyPNG ، Imagify ، Optimus و همچنین وبسایت compressjpeg.com برای فشرده سازی آنلاین تصاوریر، استفاده نمایید.

پلاگین ها(Plugins):

با توجه به اینکه تعداد زیادی از وبسایت ها بر اساس WordPress ایجاد شده اند، بر آن شدیم تا به بررسی فاکتورهای دخیل در آن ها بپردازیم.

وب سایت های وردپرس دارای گلوگاه های (Bottleneck) مختلفی هستند که بر سرعت لود تأثیر می گذارند. نکته اصلی شناسایی علل کندی وب سایت شماست. در حالی که افزونه های (Plugins) خاصی وجود دارد که می توانند سرعت بارگذاری وب سایت شما را بهبود بخشند ، بسیاری از افزونه ها یا یک افزونه بزرگ می توانند برعکس کندی عملکرد آن شود.

با استفاده از یک ابزار Plugin Performance Profiler می توانید پلاگین هایی که باعث کاهش سرعت وبسایت شما میشوند را شناسایی نمایید.

ممکن است بخواهید یک پلاگین سنگین را حذف نمایید و آن را با پلاگین سبک تر یا یک ویجت جایگزین نمایید.

در صورتی که تجربه و وقت کافی برای مدیریت پلاگین های سایت وردپرسی خود را ندارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از ابزارهای WordPress management solution می باشد که میتواند به شما کمک شایانی در بهینه سازی وبسایت خود کند.

تم ها(Themes):

انتخاب یک تم مناسب وردپرس که بتواند دقیقا پاسخگوی نیازهای شما باشد، یک عامل مهم درایجاد رابط کاربری صحیح و متناسب می باشد.

. با این وجود ، استفاده از تم های سنگین گرافیکی ، به ویژه در مورد وب سایت های تجارت الکترونیکی که نیاز به تعداد زیادی تصاویر محصولات  دارند ، از نظر تعداد فروش ،ممکن است به شدت روی عملکرد وبسایت شما تاثیر منفی بگذارد، زیرا در صورتی که صفحات محصولات به کندی باز

شوند، کاربران از خرید از وبسایت شما صرفنظر کرده و فروشگاه های دیگر را جایگزین شما خواهند کرد.

پس همواره سعی داشته باشید سبک ترین تم را متناسب با نیاز وبسایت خود انتخاب نمایید.

تبلیغات(Advertisements):

در حالی که تولید درآمد از طریق تبلیغات در وبسایت وسوسه انگیز است ، اما نباید . تأثیر منفی آن در عملکرد کلی سایت را نادیده گرفت

تاثیر منفی گسترده ی آن این است که در صورتی که یک آگهی سنگین و پرحجم را به دلیل سود مناسب داخل وبسایت خود قرار دهید با کاهش شدید عملکرد سایت مواجه شوید و حتی ممکن است بارگزاری این آگهی سنگین. موجب متوقف شدن بارگیری صفحه ی محصولات شود.

از آزاردهنده ترین تبلیغاتی که  برای کاربران بسیار  ناخوشایند است، میتوان به Pop Op ها اشاره کرد که با هر کلیک روی صفحه ،کابر به صفحه ی دیگری منتقل داده میشود که شامل تبلیغیات مختلف می باشد.

پس به خاطر داشتن این نکته بسیار ضروری است که همیشه باید بتوانبد اعتدال را رعایت کنید، یعنی تبلیغاتی سبک و معقول داشته باشید تا تعدد تبلیغات و صفحات اضافی باعث نارضایتی کاربران و ترک وبسایت شما و در نهایت پایین آمدن رنکینگ گوگل نشود.

فونت ها(Fonts):

تایپوگرافی نقش اساسی در بهبود رابطه ی کاربری دارد. با استفاده از  فونت های موجود در وب، می توانید فونت مناسب حود را نصب نمایید و باید به این نکته توجه داشته باشید که تم مورد نظر کدام مجموعه کاراکتر را احت پوشش قرار میدهد.

اگر وبسایت شما به چندین زبان مختلف می باشد ، باید فونتی که از زبانهای مورد نظر پشتیبانی میکند، انتخاب نمایید.

هرگز سعی نکنید از فونت های بسیار کامل که تمام کاراکترها و زبان ها را در خود جای می دهد، استفاده نمایید چرا که باعث کند شدن رندر نوشته های وبسایت و کاهش سرعت لود کلی سایت شما می شود.

 

***جمع بندی:

در دنیای آنلاین ، سرعت حرف اول را میزند. به طور کامل ، شاخص واقعی بازدهی وب سایت شما عملکرد فروش شما است.

حتی غول هایی مانند گوگل  و آمازون به طور مداوم عملکرد ویسایت خود را آزمایش می کنند تا مانع از افت عملکرد شوند.

به خاطر داشته باشید رعایت موارد بسیار ساده که در بالا ذکر شد، میتواند عملکرد وبسایت شما، و رنکینگ آن را به طرز چشمگیری  افزایش دهد.

هرچه وبسایت شما سریعتر و رابط کاربری آن ساده تر و به اصطلاح User Friendly تر باشد، کاربران بیشتری جذب آن می شوند و به هنگام مراجعات بعدی، حتما فروشگاه و سایت شما را در اولویت خود قرار خواهند داد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تیم پشتیبانی آرین وب ایرانیان آماده پاسخگویی به شما می باشد.